header-overige-reclame

VINYLLETTERS EN LOGO’S

Vinylletters en logo’s kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen, zoals boten, deuren, auto’s en borden. Voor het plakken is altijd een gladde, harde ondergrond nodig. Vinylletters en logo’s kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn er in diverse tinten uit de standaard kleurenwaaier en maten. ALRA Letters gebruikt altijd kwaliteitsfolie. We snijden het materiaal zelf. Ook kunnen we aangeleverde logo’s en afbeeldingen snijden en is full colour mogelijk.

SPANDOEKEN EN BANIEREN

ALRA Letters biedt diverse soorten spandoeken, banieren, vlaggen en roll-up banners in diverse formaten. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld beurzen en evenementen, maar ook voor binnen- en buitenreclame. Diverse soorten materialen zijn mogelijk, zoals bisonyl, meshdoek en polyester. Voor de banieren zijn er diverse ophangmogelijkheden met buizenframes (spanframes). Wij adviseren u graag over het juiste materiaal.

FC PRINTS

ALRA Letters produceert full colour prints voor diverse toepassingen, zoals stickers, spandoeken, banieren, posters, dia’s en canvas. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.