header-binnen-buiten

LICHTRECLAME

Lichtreclame is een prachtige manier om uw bedrijfspand zichtbaar te maken en uw bedrijf en dienst te presenteren. Vooral ‘s avonds geeft het een bijzonder effect, maar ook overdag oogt het professioneel. Er kan gebruikt worden gemaakt van lichtbakken en doosletters. U kunt kiezen uit diverse belichtingsmethoden zoals LED en NEON.

RECLAMEBORDEN EN ZUILEN

Een professionele manier om uw bedrijf en product te presenteren of voor bewegwijzering. U kunt ze gebruiken voor het maken van reclame en voor bewegwijzering. Reclamezuilen en borden zijn er in alle soorten en maten en verkrijgbaar in diverse materialen. Reclamezuilen kunnen worden voorzien van inwendige verlichting of uitwendig worden uitgelicht door bijvoorbeeld een lichtkoof of grondspots.

GEVELRECLAME

Met gevelreclame geeft u uw bedrijfspand extra uitstraling, maakt u het beter vindbaar en presenteert u uw bedrijf en product. Er zijn heel veel mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van panelen of kunststofletters, maar ook van doosletters in diverse diktes en materialen. U kunt kiezen voor verlichting, zowel direct als indirect (zie lichtreclame).

RAAMBELETTERING

Voor het aanbrengen van raambelettering werkt ALRA Letters met verschillende soorten folies in diverse tinten uit de standaard kleurenwaaier, alsmede frosted folie. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsfolies, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw raambelettering. Voor het aanbrengen van raambelettering maakt ALRA Letters eerst een ontwerp op basis van uw wensen, specificaties en aangeleverd materiaal. Raambelettering biedt zeer veel mogelijkheden en wij adviseren u graag over welke mogelijkheid het beste bij uw wensen past.

 

FULL SERVICE

ALRA Letters adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij bespreken uw wensen en maken op basis daarvan een ontwerp. Wij verzorgen plaatsing en desgewenst onderhoud.